Induló tanfolyamaink elérhető dátumairól a www.lashtrainer.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Volume 2.0 training,

Azoknak találtam ki ezt az egy napos  tanfolyamot akik már végeztek Volume képzést, de vagy más oktatótól is eltanulnák a technikáját, vagy úgy érzik kifogott rajtuk a Volume technika és visszatérnének egy napra ismételni, gyakorolni.

Erősen gyakorlat orientált nap mely 8 órán át tart, ahol 5 órát  -ebből hármat modellen- gyakorlunk.
A tanfolyamon a saját anyagaiddal és a saját modelleddel dolgozol.

A tanfolyam díja: 85.000 forint (euroban fizetve 1€ = 250 forint), melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!
 A tanfolyam részletének vagy teljes összegènek befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltèteleket!
Tanfolyamaim a befizetések sorrendjében telnek be!!

A tanfolyamra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általam postai úton eljuttatott képzési szerződést egy példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutassa részemre  minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!

Oktatás vidéken: minimum 3 maximum 6 fős csoport  esetén! 98.000 forint/fő/nap (1€=250huf) ; (Magánoktatás: 270.000 forint/nap)
Helyszínt a tanulóknak kell biztosítania (ágyakat, lámpákat tudok vinni).

Tanfolyaim maximum három fős csoportok és elvégzéséről oklevelet kapsz.

Helyszín: 1027 Budapest, Vitéz utca 5-7. földszint

Magánoktatás 185.000 forint/nap (1€=250Huf)
Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzánk a: training@zsinettlashes.hu email címen.

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM tudok válaszolni. Megértésed előre is köszönöm!

Tanfolyamaimra a helyek befizetés sorrendjében telnek be. A kiválasztott tanfolyam díját legkésőbb két héttel megelőzőleg rendezned kell, mely ezidő után egy esetleges lemondás esetén nem jár vissza!

Ha utaltál a tanfolyamra kérlek küldd el az adataidat a számla kiállításához!

Amennyiben a feltételek megfelelőek számodra és jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, úgy a postacímedet, nevedet a kiválasztott tanfolyam szintjét és dátumát küldd el a training@zsinettlashes.hu e-mail címre, illetve a folyamat gyorsítására ha kitudod magad nyomtatni a szerződést az email címed is megfelel. A szerződés kizárólag aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre. A szerződés kizárólag akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt, leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el, illetve utalásra csak ennek megtörténte után kerülhet sor!

Üdvözlettel,
Zsinett Lashes Team
www.zsinettlashes.hu