WorkShopok = Tanfolyamok

Az oldalam úgy van kialakítva, hogy kellő figyelemmel MINDEN felmerülő kérdésedre válasszal szolgáljon.

Ha nem olvasod el a leírt válaszokat akkor a legnagyobb valószínűséggel vissza foglak irányítani erre az oldalra…

Miért?

Mert figyelmed és tanulási szándékod első minőségi jele az, hogy hajlandó voltál e figyelmesen átolvasni a szükséges információkat!

Miért?

Egy, mert mindkettőnk életében az idő pénz… tehát ne pocsékoljuk egymásét.

Kettő, hogy akarsz tanulni tőlem ha az elején azt érezteted velem nem is figyelsz arra amit elmondok (leírtam)?! 😉

Alapszintű WorkShop
Haladó szintű WorkShop
Volume Lashes WorkShop
Volume 2.0 WorkShop

Workshopjaim interaktív módon zajlanak, kollégáimat tehát partnerként kezelem. Kérdéseken és válaszokon alapuló szakmai napot, sem mint inkább konkrét oktatásokat tartok.

Ellenben akik hozzám jönnek az általam használt technikát, anyagokat és gondolkodásmódot ismerhetik meg.

WorkShopjaimra bàrmely szinten becsatlakozhatsz, attól függetlenül, hogy a koràbbi szintet mely cégnél/oktatónál végezted.
A gyakorlati modellre nálam nem szempillaszett építéséhez van szükség, hanem a technikai lépések pontos elsajátításának begyakorlására! Ezért a modellnek tanfolyamainkon sose ígérj a modellkedésért cserébe pillasort.

Új oktatási rendszer 2018 Nagy Zsinett

Az elmúlt évek egyre gyarapodó tapasztalatai számos alkalommal változtatásokra sarkallták az oktatási módszereimet. Így lesz ez 2018-ban is, ám ezúttal nagyobb mértékben.

Mivel igen súlyos tudásbeli hiányossággal érkezik a tanulók legnagyobb többsége, így 2018-ban a beküldött munkafotó alapján kizárólag az általam meghatározott szintű továbbképzésemre jelentkezhettek.
A fotó alapján a hiányosságok mértéke javarészt meghatározható, így kívánom a jövőben elkerülni azt, hogy egy Volume képzésen olyan alapfogalmakat kelljen tisztáznunk amivel már az alaptanfolyamon találkoznod kellett volna.

Változás lesz továbbá, hogy a koncentrációs képesség elvesztése okán az oktatási rendem is megváltozik.
Az eddig 1-2 napos napi 6-8 órás képzések, 4-5 napos, napi 4 órás képzésre módosulnak.

A változás legfőbb oka azok a hiányosságok, amik a nem megfelelő korábbi tanfolyami részvételeken alapszik.
Maga a tanuló általában az elméleti képzésemen döbben rá hiányai súlyosságára, ami sajnos ellehetetleníti az adott szint kellő színvonalú átadását.

Értsd: haladó tanfolyamaim* 99%-ban alaptanfolyammá degradálódnak a magabiztos, ám maximálisan tudáshiányban szenvedő tanulóktól…

*azon tanulók, akik más, hiányos oktatási rendszerből (túl nagy csoportos-túl rövid oktatás, gyakorlati rutinnal nem rendelkező oktatótól, márkafüggő képzésekről) érkeztek.

Ahhoz, hogy azon tanulóim szinvonalára emelhessen képzéseimet akik már az alaptanfolyamtól nálam tanultak, változtatásokat kell eszközöljek.

2018-ban tehát az elmúlt 3 hónapban készített szerkesztetlen 5 különböző vendégről készült szakmai fotóval(!), illetve az okleveidről készült fotókkal tudsz képzéseimre jelentkezni.

(Alaptanfolyami szintre természetesen nincs ilyen belépő.)

Workshopjaink időtartamában az én technikámat használjuk, minden lépésben! Az, hogy ezután a tanuló hogyan dolgozik tovább, az már a saját döntése!

Változtatni nehéz, de olykor szüksèges! Ezt felismerni pedig az egyik legfontosabb, a fejlődéshez vezető úthoz…

“Ha azt teszed amit eddig, csak azt èred el, amit eddig!”

Sok sikert kívánunk Neked…egy új jövőben!

Legsikeresebb tanulóim mind tudtak azonosulni eszméimmel, elgondolásaimmal és tanácsaimmal, minőségi munkájukkal pedig ők maguk is kiemelkedő szakemberekké nőtték ki magukat! – Nagy Zsinett

FRISSÍTÉS:

2018 Novemberétől kizárólag magántanfolyamokat vállalok. Melyek főbb jelemzői, hogy egy fő tanulóval zajlanak, külön egyeztetett időpontban.

Alapképzés melyen a szakma ALAPjait sajátíthatod el, anyagismeretet, alapstylingot.
A workshopon való részvételedről kapott oklevél, nem alkalmas vállalkozás indításához, csupán a szakma alapjainak elsajátításáról “igazolás”!

http://bkik.hu/kamarai-tajekoztatas-a-belugyminiszterium-okmanyfelugyeleti-foosztalyanak-allasfoglalasa-alapjan-a-kozmetikus-szakemberek-vallalkozok-es-a-tanfolyamot-szervezo-cegek-szamara/

Zsinett Lashes Team

 

Helga Halapi winner

Helga Halapi and Veronika Bakularova

Kérlek időben foglalj helyet!