Alap szintű WorkShop

 

2018-ban megújulnak oktatásaim!

Alaptanfolyam:

Időtartam: 2 nap, napi 6 óra

Oklevél kizárólag az alapszabályok szerint elkészített, illetve Nagy Zsinett oktató által jóváhagyott vizsgamunka alapján kerül kiadásra.

Vizsgamunkád a tanfolyamtól számított 40-60. napon kell felépítsd vizsganap keretében, mely időtartama 3 óra.

Tanfolyami részvételedről oklevelet nem állítunk ki 2018-tól.

Alaptanfolyamunkon a szakma alapjait sajátíthatod el. 1D- Classic szempillahosszabbítást tanítunk kimagasló színvonalon, hogy valóban sikeres szakemberré vàlhass. Magára- és munkájára igényes valódi szakembereket képzünk, így fontos tudnod, hogy mit akarsz kezdeni a jövőddel. Kóklerekkel telített a piac, ám igazi szakemberekre még mindig nagy kereslet van.

Fontos, hogy sok gyakorlással kell számolj és azzal, hogy a leghatékonyabb akkor lehetsz ha a 3 tanfolyami szintet lehetőleg egy év alatt elvégzed. A tanfolyamok egyidőben /közvetlenül egymás után nem elvégezhetőek. Ne feledd gyakorlati szakmáról van szó, és a tanfolyamon fogod megérteni mennyivel nehezebb ez a szakma, mint azt most hiszed róla.

 

“A szálankénti műszempilla építést és a sminket a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez Szépségtanácsadó, (új OKJ-s szakképesítés) vagy Kozmetikus szakképesítést ír elő. -BKIK”

Tanfolyam ára:

A tanfolyamainkhoz szükséges anyagokról, eszközökről kérésedre listát biztosítunk számodra, melyek nagyrésze webshopunkból is vásárolható.

A workshopra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általunk postai úton eljuttatott képzési szerződést egy példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutasd részünkre minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!

A következő tanfolyami szint elvégzése 3-6 hónapon belül ajánlott, illetve ha az egy teljes szett elkészítése 2-2.5 órán belül már sikerül.

Helyszín: XIII.kerület, Budapest

Magánoktatás saját helyszínemen: 195.000 forint/nap, 2 nap időtartamban, napi 6 órában ( Euroban fizetve 1€ = 250 ft)

Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzánk a: training@zsinettlashes.hu email címen.
 
 Amennyiben megfelelnek a feltételek, úgy emailcímedet és nevedet küldd a szerződés kiküldéséhez a training@zsinettlashes.hu e-mail címre a tanfolyami szint és annak induló dátumának megadásával. A szerződés kizárólag 2 példányban aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre.

A szerződés kizárólag akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el!

Tanfolyami befizetés ennek visszajelzése után történhet!

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM ÁLL MÓDUNKBAN válaszolni.
Megértésed előre is köszönjük!

Zsinett Lashes 
www.zsinettlashes.hu

Https://webshop.worldoflashes.hu

www.lashtrainer.hu