Alap szintű WorkShop

Induló workshopjaink elérhető dátumairól itt a www.lashtrainer.hu  weboldalon tájékozódhatsz.

Induló tanfolyami dátumok:

Október: 8. Hétfő 8:00-12:00, 10. Szerda 14:30-18:30, 17. Szerda 8:00-12:00, 26. Péntek 14:30-18:30 +vizsganap még két szabad hely elérhető

Vizsganapok:

Október 31. 9:00-13:00

2018-ban megújulnak oktatásaim!

Alaptanfolyam:

Időtartam: 5 nap, napi 4 óra

1.nap: 4 óra elmélet
2.nap: 2 óra elmélet, 2 óra gyakorlat
3.nap: 1 óra elmélet, 3 óra gyakorlat hozott modellen
4.nap: 4 óra gyakorlat hozott modellen
5.nap: a negyedik tanfolyami nap után kiírt 30-60 napon belüli időpontban vizsgamunka elkészítése 4 órában hozott modellen, amely az oklevél kiadásához szükséges. A kiírt vizsganapok közül választhatsz a fenti időintervallumon belül és jelentkezés alapján a férőhelyek függvényében vizsgázhatsz. Amennyiben a vizsgamunka nem elfogadott, úgy egy következő  vizsganapra újrapróbálkozáshoz lehet jelentkezni.
Oklevél kizárólag az alapszabályok szerint elkészített, illetve Nagy Zsinett oktató által jóváhagyott vizsgamunka alapján kerül kiadásra.

Tanfolyami részvételedről oklevelet nem állítunk ki 2018-tól.

Alaptanfolyamunkon a szakma alapjait sajátíthatod el. 1D- Classic szempillahosszabbítást tanítunk kimagasló színvonalon, hogy valóban sikeres szakemberré vàlhass. Magára- és munkájára igényes valódi szakembereket képzünk, így fontos tudnod, hogy mit akarsz kezdeni a jövőddel. Kóklerekkel telített a piac, ám igazi szakemberekre még mindig nagy kereslet van.

Fontos, hogy sok gyakorlással kell számolj és azzal, hogy a leghatékonyabb akkor lehetsz ha a 3 tanfolyami szintet lehetőleg egy év alatt elvégzed. A tanfolyamok egyidőben /közvetlenül egymás után nem elvégezhetőek. Ne feledd gyakorlati szakmáról van szó, és a tanfolyamon fogod megérteni mennyivel nehezebb ez a szakma, mint azt most hiszed róla.

 

“A szálankénti műszempilla építést és a sminket a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez Szépségtanácsadó, (új OKJ-s szakképesítés) vagy Kozmetikus szakképesítést ír elő. -BKIK”

Tanfolyam ára: 145.000 forint (Euroban fizetve: 1€ = 250 forint) melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre.

 Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!
Tanfolyamaink a befizetések sorrendjében telnek be.

A tanfolyamainkhoz szükséges anyagokról, eszközökről kérésedre listát biztosítunk számodra, melyek nagyrésze webshopunkból is vásárolható.
Alapszintű workshopunk kiscsoportos képzés (maximum 3 fővel)!

A workshopra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általunk postai úton eljuttatott képzési szerződést egy példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutasd részünkre minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!

Oktatás belföldön: minimum 3 maximum 5 fős csoport  esetén! 108.000 forint+áfa/fő/nap (egy nap 6 órás)

A következő tanfolyami szint elvégzése 3-6 hónapon belül ajánlott, illetve ha az egy teljes szett elkészítése 2-2.5 órán belül már sikerül.

Helyszín: II.kerület, Budapest

Magánoktatás saját helyszínemen: 195.000 forint+áfa/nap, 3 nap, napi 6 órában ( Euroban fizetve 1€ = 250 forint) 

Magánoktatás egyéni helyszínen: 450.000 forint+áfa/3nap /3×6 óra (kis induló anyag-és eszköz csomagot tartalmaz). Helyszínt a tanulóknak kell biztosítania (ágyat, lámpát biztosítunk)

Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzánk a: training@zsinettlashes.hu email címen.
 
 Amennyiben megfelelnek a feltételek, úgy emailcímedet és nevedet küldd a szerződés kiküldéséhez a training@zsinettlashes.hu e-mail címre a tanfolyami szint és annak induló dátumának megadásával. A szerződés kizárólag 2 példányban aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre.

A szerződés kizárólag akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el!

Tanfolyami befizetés ennek visszajelzése után történhet!

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM ÁLL MÓDUNKBAN válaszolni.
Megértésed előre is köszönjük!

Zsinett Lashes 
www.zsinettlashes.hu

Https://webshop.worldoflashes.hu

www.lashtrainer.hu