Haladó szintű WorkShop

Haladó workshop 2D-duplázzunk!

Alaptanfolyamot végzetteknek!

2018-ban megújulnak képzéseim!


Átismételjük az alapokat, kiterjesztjük ismereteidet, bevezetünk az új, minőségi anyagok világába. Még több styling és korrekciós technikát ismertetünk meg veled, illetve az első sűrítő technikát sajátíthatod el.

Haladó tanfolyam:

Induló képzési dátumok: 

Kiírás alatt(+ választott vizsganap)

Vizsganapok:

Kiírás alatt

Jelentkezési feltételek:
Azon személyek akik 2015 előtt végeztek alaptanfolyamot és/vagy szépségtanácsadói OKJ képzésen végeztek alapszintű szempillahosszabbító tanfolyamot  őket haladó szintű képzésen nem, kizárólag alaptanfolyami szinten vállalok el.

2015 január 1. után alaptanfolyamot végzettek jelentkezéséhez csatolnod kell az elmúlt 3 hónapban készült 5 db szerkesztetlen, jó minőségű technikai(!) fotót munkáidról, továbbá alaptanfolyami okleveled. Oklevél hiányában haladó szintű képzésemre nem jelentkezhetsz, kizárólag alapszintre.

Képzés időtartama:

2 nap, napi 6 órában

1.nap: 2 óra elmélet, 4 óra gyakorlat hozott 

2.nap: a harmadik tanfolyami nap után kiírt 30-60 napon belüli időpontban vizsgamunka elkészítése 4 órában hozott modellen, amely az oklevél kiadásához szükséges. A kiírt vizsganapok közül választhatsz a fenti időintervallumon belül és jelentkezés alapján a férőhelyek függvényében vizsgázhatsz. Amennyiben a vizsgamunka nem elfogadott, úgy egy következő vizsganapra újrapróbálkozáshoz lehet jelentkezni.
Oklevél kizárólag az alapszabályok szerint elkészített, illetve Nagy Zsinett oktató által jóváhagyott vizsgamunka alapján kerül kiadásra.
Tanfolyami részvételedről oklevelet nem állítunk ki 2018-tól.

Ára: 75.000 forint (Euroban fizetve: 1€ = 250 forint) melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, az egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén!

 A tanfolyam részletének vagy teljes összegének befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltèteleket!

Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!

Tanfolyamaink a befizetések sorrendjében telnek be!

A tanfolyamra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általunk emailben eljuttatott képzési szerződést két példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutasd részünkre  minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!

A következő szint elvégzése akkor ajánlott, ha egy duplázott szett elkészítése már sikerül 2-2.5 órán belül.

Oktatás vidéken: minimum 3 maximum 6 fős csoport  esetén! 108.000 forint+áfa/fő/nap ( Euroban fizetve 1€ = 250 forint). Helyszínt a tanulóknak kell biztosítania (ágyakat, lámpákat biztosítunk).

Magánoktatás: 2 nap {napi 6 órában} 195.000 forint+áfa/nap 

A haladó tanfolyamra 0.10 vastagságú pillákra (C/CC/D ív) lesz szükséged és mindenre amivel dolgozol (anyag és eszköz)
Következő tanfolyami szint a Volume Lashes, melyre elvégzett alap- és haladó tanfolyam a belépőd!

Tanfolyamaink maximum három fős csoportok!

Helyszín: II.kerület

Magánoktatás: 195.000 forint/nap ( Euroban fizetve 1€ = 250 forint)
Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzánk a:  email címen.

Amennyiben megvan a kiszemelt dátum és elfogadod a feltételeket, úgy kérlek küldd el az emailcímed, neved a tanfolyami szintet és a dátumot a training@zsinettlashes.hu . A szerződés kizárólag aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre. A szerződés csak akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt, leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el!

Tanfolyami befizetés ennek visszajelzése után történhet!

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM ÁLL MÓDUNKBAN válaszolni.

Megértésed előre is köszönjük!
    
Üdvözlettel,
Zsinett Lashes