Haladó szintű WorkShop

Haladó workshop 2D-duplázzunk!

Alaptanfolyamot végzetteknek!


Átismételjük az alapokat, kiterjesztjük ismereteidet, bevezetünk az új, minőségi anyagok világába. Még több styling és korrekciós technikát ismertetünk meg veled, illetve az első sűrítő technikát sajátíthatod el.

Haladó tanfolyam

Jelentkezési feltételek:
Azon személyek akik 2015 előtt végeztek alaptanfolyamot és/vagy szépségtanácsadói OKJ képzésen végeztek alapszintű szempillahosszabbító tanfolyamot  őket haladó szintű képzésen nem, kizárólag alaptanfolyami szinten vállalok el.

2015 január 1. után alaptanfolyamot végzettek jelentkezéséhez csatolnod kell az elmúlt 3 hónapban készült 5 db szerkesztetlen, jó minőségű technikai(!) fotót munkáidról, továbbá alaptanfolyami okleveled. Oklevél hiányában haladó szintű képzésemre nem jelentkezhetsz, kizárólag alapszintre.

Képzés időtartama:

1 nap, napi 6 órában

2 óra elmélet, 4 óra gyakorlat hozott modelleden

Oklevelet kizárólag az alapszabályok szerint elkészített, illetve Nagy Zsinett oktató által jóváhagyott vizsgamunka alapján kerül kiadásra.
Tanfolyami részvételedről oklevelet nem állítunk ki 2018-tól.

Ára: 195.000 forint (Euroban fizetve: 1€ = 250 forint) melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, az egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén!

 A tanfolyam részletének vagy teljes összegének befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltèteleket!

Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!

Tanfolyamaim 2018 Novemberétől kizárólag egy fős magánképzések, egyénileg egyeztetett időpontban.

A tanfolyamra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általunk emailben eljuttatott képzési szerződést két példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutasd részünkre  minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!

A következő szint elvégzése akkor ajánlott, ha egy duplázott szett elkészítése már sikerül 2-2.5 órán belül.

A haladó tanfolyamra 0.10 vastagságú pillákra (C/CC/D ív) lesz szükséged és mindenre amivel dolgozol (anyag és eszköz)

Következő tanfolyami szint a Volume Lashes, melyre elvégzett alap- és haladó tanfolyam a belépőd!

Helyszín: XIII. kerület Szegedi út

Magánoktatás: 195.000 forint/nap ( Euroban fizetve 1€ = 250 forint)
Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzánk a:  email címen.

Amennyiben megvan a kiszemelt dátum és elfogadod a feltételeket, úgy kérlek küldd el az emailcímed, neved a tanfolyami szintet és a dátumot a training@zsinettlashes.hu . A szerződés kizárólag aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre. A szerződés csak akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt, leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el!

Tanfolyami befizetés ennek visszajelzése után történhet!

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM ÁLL MÓDUNKBAN válaszolni.

Megértésed előre is köszönjük!
    
Üdvözlettel,
Zsinett Lashes