Volume 2.0 WorkShop

Induló tanfolyamaink elérhető dátumairól a www.lashtrainer.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Volume 2.0 training

ℹ2018-ban megújulnak képzéseim!

Azoknak találtam ki ezt az egy napos  tanfolyamot akik már végeztek Volume képzést, de vagy más oktatótól is eltanulnák a technikáját, vagy úgy érzik kifogott rajtuk a Volume technika és visszatérnének egy napra ismételni, gyakorolni.

Volume 2.0 tanfolyam

Belépési feltételek:
Azon személyek akik 2015 előtt végeztek Volume tanfolyamot vagy szálazottan készített “Volume” képzésen tanultak, őket Volume 2.0 szintű képzésre nem, kizárólag Volume tanfolyami szinten vállalok el.
2015 január 1. után Volume tanfolyamot végzettek jelentkezéséhez csatolnod kell az elmúlt 3 hónapban készült 5 db szerkesztetlen, jó minőségű technikai(!) fotót munkáidról, továbbá alap-, haladó illetve Volume szintű tanfolyami okleveleid. Volume és/vagy haladó szintű tanfolyami oklevél hiányában Volume 2.0 szintű képzésemre nem jelentkezhetsz, kizárólag Volume szintre.

Tanfolyami időtartam:
4 1 nap, napi 6 órában:
1.nap: elmélet 2 órában, gyakorlat hozott modelleden 4 órában

Oklevél kizárólag az alapszabályok szerint elkészített, illetve Nagy Zsinett oktató által jóváhagyott vizsgamunka alapján kerül kiadásra.

Tanfolyami részvételedről oklevelet nem állítunk ki 2018-tól.

A tanfolyamon a saját anyagaiddal és a saját modelleddel dolgozol.

A tanfolyam díja: 195.000 forint (euroban fizetve 1€ = 250 forint), melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!
 A tanfolyam részletének vagy teljes összegènek befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltèteleket!
Tanfolyamaim a befizetések sorrendjében telnek be!!

A tanfolyamra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általam emailben eljuttatott képzési szerződést 2 példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutasd részemre  minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!

Induló tanfolyami dátumok:

2018 Novemberétől kizárólag magánképzéseket vállalok, így tanfolyami jelentkezésed egyéni időpont egyeztetéssel jelöljük majd ki

Helyszín: XIII. Bp, Szegedi út

Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzám a: training@zsinettlashes.hu email címen.

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM tudok válaszolni. Megértésed előre is köszönöm!

A kiválasztott tanfolyam díját legkésőbb két héttel megelőzőleg rendezned kell, mely ezidő után egy esetleges lemondás esetén nem jár vissza!

Ha utaltál a tanfolyamra kérlek küldd el az adataidat a számla kiállításához!

Amennyiben a feltételek megfelelőek számodra és jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, úgy emailcímedet, nevedet a kiválasztott tanfolyam szintjét és dátumát  küldd el a training@zsinettlashes.hu e-mail címre. A szerződés kizárólag aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre.

A szerződés kizárólag akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt, leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el, illetve utalásra csak ennek megtörténte után kerülhet sor!

Üdvözlettel,
Zsinett Lashes 
www.zsinettlashes.hu