Volume Lashes WorkShop

 

Volume Training

Induló tanfolyami dátumok:

2018 Novemberétől kizárólag egyéni tanfolyamokat vállalok, így magánképzéseimre az időpontot együtt jelölöm ki Veled közösen

2 napos képzés melyen elsajátíthatod a volume szempillák applikációs technikáját.

Rèszvételi feltétel: elvégzett alap- és haladó tanfolyam {bővebben lentebb}. A tanfolyam gyakorlati részéhez modellre lesz szükséged. A tanfolyamon saját hozott anyagaiddal dolgozol. 007 vagy 006 vastagság és C vagy D ív tökèletes lesz (ha esetleg van mindkettő, hozd el azt is). Ha csak a tanfolyam miatt vásárolsz ilyen vékony pillákat, akkor egy mix pilla is megteszi. Volume csipeszt gyakorlásra a tanfolyamon adok mindkèt napon.

Volume WorkShop

Belépési feltételek:

Azon személyek akik 2015 előtt végeztek haladó tanfolyamot, őket Volume szintű képzésre nem, kizárólag haladó tanfolyami szinten vállalok el.

2015 január 1. után haladó tanfolyamot végzettek jelentkezéséhez csatolnod kell az elmúlt 3 hónapban készült 5 db szerkesztetlen, jó minőségű technikai(!) fotót munkáidról, továbbá alap- illetve haladó szintű tanfolyami okleveled. Oklevél hiányában Volume szintű képzésemre nem jelentkezhetsz, kizárólag haladó szintre.

Képzés időtartama:

2 nap, napi 6 órában:

1.nap: elmélet 3 órában, gyakorlat 3 órában
2.nap: 6 óra gyakorlat hozott modellen

Oklevél kizárólag az alapszabályok szerint elkészített, illetve Nagy Zsinett oktató által jóváhagyott vizsgamunka alapján kerül kiadásra.

Tanfolyami részvételedről oklevelet nem állítunk ki 2018-tól.

Tanfolyam ára: 195.000 forint/ nap(Euroban fizetve!: 1€=250Huf) melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben  lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!
 A tanfolyam részletének vagy teljes összegènek befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltèteleket!

Helyszín: XIII.kerület, Szegedi út

Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzám a: training@zsinettlashes.hu email címen

( www.lashtrainer.hu )

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM ÁLL MÓDUNKBAN válaszolni.
 Megértésed előre is köszönöm! A kiválasztott tanfolyam díját legkésőbb két héttel megelőzőleg rendezned kell, mely ezidő után egy esetleges lemondás esetén nem jár vissza!

A tanfolyamra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele, hogy az általam emailben eljuttatott képzési szerződést két példányban saját kezűleg (kék tollal) aláírva visszajutasd részemre  minimum 35 nappal a tanfolyam kezdete előtt!
Amennyiben jelentkezni szeretnél a tanfolyamra, úgy a neved illetve email címed, a kiválasztott tanfolyam szintjét és dátumát kell elküldened a training@zsinettlashes.hu email címre, illetve a folyamat gyorsítására ha kitudod magad nyomtatni a szerződést az email címed is megfelel. A szerződés kizárólag aláírva, postai úton kerülhet visszaküldésre. A szerződés kizárólag akkor válik érvényessé amikor kézhezkapva azt, leellenőrizzük és magunk is aláírással, pecséttel látjuk el! Tanfolyami befizetés ennek visszajelzése után történhet!

Üdvözlettel,
Nagy Zsinett
www.zsinettlashes.hu