Alap szint

Alaptanfolyam

Induló workshopjaink elérhető dátumairól a www.lashtrainer.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Két napos képzés melyen elsajátíthatod a szakma alapjait, anyagismeretet, alapstylingot. Az alapszintű workshop gyakorlati részéhez modellre lesz szükséged (ne ígèrj pillaszettet a modellnek! Gyakorlásra lesz szüksèged rá. Ne válassz èrzékeny szemű, könnyezős modellt). A tanfolyamon saját hozott anyagaiddal dolgozol.

Időtartama 2 nap: napi 6 órában. Az első napon elmélet és gyakorlat, a második napon egész nap lesz modellre szükséged.

Tanfolyam ára: 180.000 forint (Euroban fizetve: 1€ = 250 forint)melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre.

 Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!

Tanfolyamaink a befizetések sorrendjében telnek be.

A tanfolyainkhoz szükséges anyagokról, eszközökről kérésedre listát biztosítunk számodra.

Alapszintű workshop kiscsoportos képzés (maximum 3 fővel) és elvégzéséről oklevelet kapsz!

A workshopra való jelentkezés és a kezdőrészlet befizetésének feltétele mely a tanfolyam díjának 50%-a. A helyek a befizetések sorrendjében telnek be.

A következő tanfolyami szint elvégzése 3-6 hónapon belül ajánlott, illetve ha az egy teljes szett elkészítése 2-2.5 órán belül már sikerül.

Időpont:

Budapest: Február 4-5. 10:00-16:00

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM tudunk válaszolni. Megértésed előre is köszönjük!