RólamNagy Zsinett vagyok

szempillastylist, oktató, versenyzsűritag

2011-ben találkoztam először a szempillahosszabbítással, ahol egy nyaraláson adtam esélyt a “dolognak”, hogy na akkor nézzük meg, tényleg olyan jó-e ez a Nőknek?!

Mivel így 2019-ban most épp az oktatásaimat taglaló oldalamat olvasod, így azt hiszem, kitaláltad mi volt a válaszom a nyaralás végére…

2011 szeptemberében végeztem alaptanfolyamot, voltam mesterstylist és update képzéseken, jártam több kimagasló oktató tanfolyamán, mint Natalyia Morozova, Julia Subbotina, valamint meghívtam kishazánkba Nelly Soiminát, mert az ő munkái is ámulattal töltöttek el…és hát tanulni és frissíteni a tudást mindig kell!

Az első hazai pillásversenyre az oktatómnak is sikerült beimádkoznia még 2012-ben, ahol minden tériszonyom ellenére egész a dobogó legfelső fokára sikerült feljutnom 🙂

Ezt a sikert és ismertséget követte rögtön egy hazai cèg oktatói állásajánlata, melybe hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam, ennek a már-már ismerni vélt szakmának egy új ágába…

Ahogy az ember ismeretei gyarapodnak úgy vágyik egyre több tudásra, így megválva a cégek kötöttségétől magánoktatásra és még több új anyag megismerésére adtam a fejem és mint márkafüggetlen oktató teszem ezt a mai napig is.

Igyekszem a legjobb termékekkel dolgozni, a legjobb tudásomat átadni, hinni benned mielőtt megtanulsz hinni magadban, bízni benned, mikor még te sem bízol a jövődben, segíteni a pályád elindításában és átadni neked a hitem, hogy ezt a szakmát csak jól és magas színvonalon érdemes csinálni.

Azok, akikben ott a szándék általában napi szinten tartják is velem a kapcsolatot. A munkáik kielemzése, és az azok korrigálásába fektetett idő és energia pedig még senkinél nem maradt nyom nélkül!

Tapasztalatom szerint 1-1,5 év alatt sikeres szempillastylist válhat belőled! Emögött rengeteg… nem is, inkább így mondanám: RENGETEG gyakorlás, befektetett idő és elszántság áll. De a kitartó munka sosem marad jutalom nélkül.

Szakmai szinten egyre több verseny is elérhető. Ezek pedig alkalmat adnak arra, hogy kiemelkedj a tömegből és megmutasd mindenkinek ki is vagy Te!

De!

Ki is vagy Te?

Ha azon töröd a fejed, hogy belevágnál ebbe a szakmába, akkor előre szólok, jól csinálni százszor nehezebb, mint azt most hiszed!

Ha azért vagy most az oldalamon, mert Te már régen pillázol, de többet szeretnél tudni, akkor jóelőre kezd el szokni a gondolatot:

A megszokás a fejlődés legnagyobb gátja!

…mert hát értem én, hogy így szoktad meg, meg hogy Neked ezt tanították anno…de ha ez nem jó…de ha ez kevés… Pedig Te több és jobb akarsz lenni a szürke átlagnál? Akkor Neked is többnek kell lenned, többet kell adnod!

A tanfolyamaimon a saját munkádon keresztül mutatom meg Neked, hogy ki lehetnél, ha legyőznéd saját magad és a rossz rutinodat!

És hát a jól bevált mondat, mindig aktuális:

“Ha azt teszed amit eddig, csak azt éred el amit eddig”

 

2019-ben elindítottam Szakmai Vlogomat: 

Kattints ide: VLOG