Volume 2.0 WorkShop

Volume 2.0 training

Azoknak találtam ki ezt az egy napos  tanfolyamot akik már végeztek Volume képzést, de vagy más oktatótól is eltanulnák a technikáját, vagy úgy érzik kifogott rajtuk a Volume technika és visszatérnének egy napra ismételni, gyakorolni.

Zsinett workshop

Zsinett oktatás

Volume 2.0 WorkShop

Belépési feltételek: 

Azon személyek akik 2015 előtt végeztek Volume tanfolyamot vagy szálazottan készített “Volume” képzésen tanultak, őket Volume 2.0 szintű képzésre nem, kizárólag Volume tanfolyami szinten vállalok el.
2015 január 1. után Volume tanfolyamot végzettek jelentkezéséhez csatolnod kell az elmúlt 3 hónapban készült 5 db szerkesztetlen, jó minőségű technikai(!) fotót munkáidról, továbbá alap-, haladó illetve Volume szintű tanfolyami okleveleid. Volume és/vagy haladó szintű tanfolyami oklevél hiányában Volume 2.0 szintű képzésemre nem jelentkezhetsz, kizárólag Volume szintre.


Időpontok:

Keress emailben

Tanfolyami időtartam:

1 nap, napi 6 órában:
1.nap: elmélet 2 órában, gyakorlat hozott modelleden 4 órában

A tanfolyamon a saját anyagaiddal és a saját modelleddel dolgozol.

A tanfolyam díja: 90.000 forint euroban fizetve 1€ = 250 forint), melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben a második részlet is befizetésre került úgy a tanfolyam teljes díja az oktatót illeti meg egy esetleges 2 héten belüli lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!
 A tanfolyam részletének vagy teljes összegènek befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltételeket!
Tanfolyamaim a befizetések sorrendjében telnek be!!

Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzám a kapcsolat fül alatt…

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM tudok válaszolni. Megértésed előre is köszönöm!

A kiválasztott tanfolyam díját legkésőbb két héttel megelőzőleg rendezned kell, mely ezidő után egy esetleges lemondás esetén nem jár vissza!

Üdvözlettel,

Zsinett Lashes 
www.zsinettlashes.hu