Volume Lashes WorkShop

Volume Training

2 napos képzés melyen elsajátíthatod a volume szempillák applikációs technikáját

Rèszvételi feltétel: elvégzett alap- és haladó tanfolyam {bővebben lentebb}. A tanfolyam gyakorlati részéhez modellre lesz szükséged. A tanfolyamon saját hozott anyagaiddal dolgozol. 007 vagy 006 vastagság és C, CC vagy D ív tökèletes lesz (ha esetleg van mind, hozd el azt is). Ha csak a tanfolyam miatt vásárolsz ilyen vékony pillákat, akkor egy CC mix pilla is megteszi. Volume csipeszt gyakorlásra a tanfolyamon adok használatra.

Belépési feltételek:

Azon személyek akik 2015 előtt végeztek haladó tanfolyamot, őket Volume szintű képzésre nem, kizárólag haladó tanfolyami szinten vállalok el.

2015 január 1. után haladó tanfolyamot végzettek jelentkezéséhez csatolnod kell az elmúlt 3 hónapban készült 5 db szerkesztetlen, jó minőségű technikai(!) fotót munkáidról, továbbá alap- illetve haladó szintű tanfolyami okleveled. Oklevél hiányában Volume szintű képzésemre nem jelentkezhetsz, kizárólag haladó szintre.

Képzés időtartama:

2 nap, napi 6 órában:

1.nap: elmélet 3 órában, gyakorlat 3 órában 
2.nap: 6 óra gyakorlat hozott modellen

Tanfolyam ára: 180.000 forint/ 2nap/fő

(Euroban fizetve!: 1€=250Huf) melyet két részletben kell befizetned: 1 hónappal korábban kell a tanfolyam első felét, míg két héttel korábban a második felét rendezned, egy esetleges lemondás esetén az első részlet semmilyen körülmények között nem jár vissza, akkor sem ha a második részlet nem kerül befizetésre. Amennyiben  lemondás esetén! Csak az adott tanfolyamra érvényes a befizetés!
 A tanfolyam részletének vagy teljes összegènek befizetésével egyúttal elfogadod a fizetési és lemondási feltèteleket!

Felmerülő kérdéseid esetén (összegezve) fordulj hozzám a kapcsolat fül alatt…

( www.lashtrainer.hu )

Olyan emailre amely jelen tájékoztató tartalmára kérdez vissza, NEM ÁLL MÓDOMBAN válaszolni.
 Megértésed előre is köszönöm! A kiválasztott tanfolyam díját legkésőbb két héttel megelőzőleg rendezned kell, mely ezidő után egy esetleges lemondás esetén nem jár vissza!

Üdvözlettel,
Nagy Zsinett
www.zsinettlashes.hu